jaanuar 2019 - uued teedeinsenerid

Täna kaitsesid oma magistritööd vaid kaks teedeinseneri. Sildade osas Markus Matteus (juh: S.Sein), teemaks sildade toimivuse hindamine ja arenguvõimalused Eestis. Kaitses hindele väga hea. Sildade seisundit hindab Maanteeamet BMS (Bridge Management System) järgi, kuid magistrant tõestas, et BMS ei näita tulemusi väga adekvaatselt. Konkreetselt uuriti Valingu viadukti, mille kohta BMS näitas seisundi-indeksi väärtuseks 86 - selle järgi pole veel remondivajadust, piisab hooldusest. Tegelikkuses oli seis aga kurb - sillatala armatuur roostes ja paljas. Lisaks ka teisi vähem tõsiseid probleeme, mis kokkuvõttes tõstavad kahtluse, kas see sild üle elektriraudtee ootab ära plaanilise uue tee mis peaks sinnani jõudma aastaks 2022 või juhtub enne midagi hullemat. Väidetavalt on ka koormust piiratud, kuid uurides selgus vaid kiiruspiirang.
Teine töö oli suurepärane, Aleksander Lember (juh: A.Aavik) käsitles teedeehitust ohtlikul militaaralal. Tegemist on juba kogenud teedeinseneriga, mida peegeldab ka töö kvaliteet. Põhjalik ülevaade probleemidest ja ohtudest kruusatee ehitamisel puudulikult uuritud aladel, turba vajumisest ja geosünteetide kasutusest ning eritingimustest mis seotud kõikvõimaliku kahjutustamata militaarpärandiga maa sees.
Seekord vaid kaks inseneri, loodame et suveks jõuavad oma tööd katuse alla kakskümmend.

Kommentaarid

onidamacbain ütles …
Slot Machine Finder - Mapyro
Find 하남 출장안마 slot machine directions, reviews and information for Slot Machine Finder 보령 출장마사지 at Mapyro. Search 여수 출장샵 for 광명 출장샵 Slot 부천 출장샵 Machine Locations in Mapyro - Realtime or Live!

Populaarsed postitused sellest blogist

Jälle uued teedeinsenerid

Kas dreenkiht on muldkeha või katendi osa

Kandevõime mõõtmine